Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćena u nevjeri

Sumnjičava svekrva upala snahi u stan pa pronašla dokaz da vara njezina sina

seks
Thinkstock
12.06.2017.
u 13:49

Svekrva je sumnjala da joj snaha vara sina pa je otišla dokaze potražiti u njihovom zajedničkom stanu

Bizarna snimka iz Kolumbije postala je hit na internetu, a video je poslužio kao dokaz prevare nevjerne supruge. Snimka je, naime, nastala u Becerrili na sjeveroistoku Kolumbije, a na njoj je razotkrivena prevara žene po imenu Mayra koju je s ljubavnikom uhvatila svekrva.

Mayra je ljubavnika skrila ispod kreveta u spavaćoj sobi, a s njim je bila dok joj muža nije bilo kod kuće. No, ono čemu se nije nadala je da će joj na vrata pokucati svekrva s cijelom pratnjom.

Na početku videa čuje se kako nevjerna supruga pita svoju svekrvu zašto nije nazvala prije dolaska. S njom su bili i svekar nevjerne žene, odnosno otac njezina muža te jedna od sestara, a svi troje su počeli pretraživati stan i pritom su sve snimali.

Kada je svekrva došla u spavaću sobu, odgurnula je krevet, a ispod njega se nalazio ljubavnik. Nakon toga izbio je pravi incident, šogorice su se počele tući te joj je muževa obitelj priopćila kako je njezin brak završio. Bilo bi čudno da nije jer je snimka pregledana nekoliko milijuna puta. Ovdje možete pogledati snimku.

 

 

Komentara 18

DU
Deleted user
14:24 12.06.2017.

ljubavnike je uvijek sigurnije sakriti u ormaru, a ne ispod kreveta

DU
Deleted user
15:22 12.06.2017.

Jesenti milu bigulicu, u velikoj sam dvojbi. Ne zanm da li da i dalje nastavim čitati "novinske članke" poput ovoga i na kraju obvezatno poblesavim, ili pak da se jednostavno što prije ubijem dok sam još pri zdravoj pameti. Kamo sreće kad bi mi poznati psihijatar Petrov. dr. Božek bio pri ruci!

IL
ilijan
14:05 12.06.2017.

Šta se tu vidi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije