Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Sumnjičava svekrva upala snahi u stan pa pronašla dokaz da vara njezina sina

Svekrva je sumnjala da joj snaha vara sina pa je otišla dokaze potražiti u njihovom zajedničkom stanu
12. lipnja 2017. u 13:49 18 komentara 75256 prikaza
seks
Foto: Thinkstock

Bizarna snimka iz Kolumbije postala je hit na internetu, a video je poslužio kao dokaz prevare nevjerne supruge. Snimka je, naime, nastala u Becerrili na sjeveroistoku Kolumbije, a na njoj je razotkrivena prevara žene po imenu Mayra koju je s ljubavnikom uhvatila svekrva.

prevara Neočekivana reakcija Htjela se razvesti pa mužu namjestila manekenku, no ovome se nije nadala

Mayra je ljubavnika skrila ispod kreveta u spavaćoj sobi, a s njim je bila dok joj muža nije bilo kod kuće. No, ono čemu se nije nadala je da će joj na vrata pokucati svekrva s cijelom pratnjom.

Na početku videa čuje se kako nevjerna supruga pita svoju svekrvu zašto nije nazvala prije dolaska. S njom su bili i svekar nevjerne žene, odnosno otac njezina muža te jedna od sestara, a svi troje su počeli pretraživati stan i pritom su sve snimali.

Kada je svekrva došla u spavaću sobu, odgurnula je krevet, a ispod njega se nalazio ljubavnik. Nakon toga izbio je pravi incident, šogorice su se počele tući te joj je muževa obitelj priopćila kako je njezin brak završio. Bilo bi čudno da nije jer je snimka pregledana nekoliko milijuna puta. Ovdje možete pogledati snimku.

 

 

bračni par Plijene pozornost Svi pričaju o fotografiji ovoga para, vidite li vi zbog čega? zaručnički prsten Prodaje prsten Zaručili se, a onda je sve propalo kada je otkrila s kim je godinama vara prevara Uhvaćen na djelu Dečku 'namjestila' seksi crnku pa se šokirala onim što je vidjela
Financije
HIF
Morate potrošiti BUDŽETE ZA EDUKACIJE? Ovdje pronađite najbolje programe!
 • Deleted user:

  ljubavnike je uvijek sigurnije sakriti u ormaru, a ne ispod kreveta

 • Avatar Jura z bregov
  Jura z bregov:

  Jesenti milu bigulicu, u velikoj sam dvojbi. Ne zanm da li da i dalje nastavim čitati "novinske članke" poput ovoga i na kraju obvezatno poblesavim, ili pak da se jednostavno što prije ubijem dok sam još pri zdravoj pameti. Kamo ... prikaži još! sreće kad bi mi poznati psihijatar Petrov. dr. Božek bio pri ruci!

 • rankovic:

  al je ovaj sinek niki božji volek, mamice če sve sredititi