Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prodaje prsten

Zaručili se, a onda je sve propalo kada je otkrila s kim je godinama vara

zaručnički prsten
Foto: ebay
1/3
01.06.2017.
u 16:12

Laura (27) je objavila na eBayu da prodaje zaručnički prsten, a uz oglas je objasnila i zbog čega to radi

Kada je 27-godišnju Lauru njezin dečko zaprosio, bilo je to ostvarenje svih njezinih snova. Kupili su kuću koju su renovirali, nabavili su kućnog ljubimca i jedino što je preostale je bilo dočekati veliki dan vjenčanja. No, to se nikada nije dogodilo jer se Laurin zaručnik zaljubio u svog najboljeg prijatelja Brada.

Laura sada prodaje svoj skupocjeni zaručnički prsten na eBayu s početnom cijenom od 4.700 funti, a u oglasu objašnjava zbog čega ga prodaje.

Ona tako pojašnjava kako je njezin zaručnik počeo vrijeme sve češće provoditi sa svojim najboljim prijateljem Bradom.

– Pomislila sam, to je u redu, Brad je super dečko. Zgodan je, zabavan i ima super smisao za modu. No, onda je zaručnik počeo dolaziti kući kasno govoreći da su on i Brad imali ludu noć, a često je hodao kao John Wayne idući dan zbog čega bih pomislila "Sigurno je bilo ludo kad ne može ravno hodati više" – opisuje 27-godišnjakinja.

Foto: ebay

No, onda se Pandorina kutija otvorila. Dok je raspakiravala stvari za njihov novi dom u jednom koferu pronašla je seksi haljinu koja nije bila njezina. Nakon toga pronašla je i plavu periku te ružičaste štikle. Znala je da to nije maska za karneval i shvatila je o čemu se zapravo radi.

Njezin zaručnik bio je homoseksualac koji je u vezi sa svojim prijateljem Bradom.

– Onda sam shvatila da nešto nije u redu jer je izbjegavao seks sa mnom iako imam odličnu stražnjicu koju bi Kim Kardashian osigurala na 8 milijuna funti, a i depilirao si je intimno područje često iako nije sa mnom provodio noći – napisala je Laura.

Na kraju je istaknula da ju je cijela priča dovela do toga da proda zaručnički prsten koji ju stalno podsjeća na neuspjeh koji je doživjela, ali i zato što joj trebaju novci kako bi platila dugove koje ima zbog kuće koju je kupila gdje je planirala živjeti sa svojim zaručnikom, odnosno budućim suprugom. 

Komentara 6

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
16:42 01.06.2017.

Hahaha "hodao je kao John Wayne" ...

FU
fuastusnomad
10:35 13.06.2017.

ma laz, i ovakve gluposti izmisljaju, samo da dignu citnaost

Avatar Andabel
Andabel
17:51 01.06.2017.

misli ako ima dobro dupe da je ona zgodan teren za te igre ali ne,on oce muskog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije