Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivana reakcija

Htjela se razvesti pa mužu namjestila manekenku, no ovome se nije nadala

prevara
Foto: Screenshot YouTube
1/2
08.06.2017.
u 09:34

Julie je htjela razlog za razvod pa se prijavila u američki show ''To Catch a Cheater'' kako bi mužu namjestila da je prevari

Koliko se očajnički htjela razvesti jedna žena po imenu Julie iz Kalifornije pokazuje i potez koji je učinila, no koji joj baš i nije upalio. Ona se, naime, prijavila za sudjelovanje u američkom showu ''To Catch a Cheater'', ali ne kako bi otkrila hoće li je muž prevariti jer sumnja u njega nego da bi ga dovela u iskušenje da je prevari pa da ga može ostaviti. 

U emisiji je javno priznala kako želi razlog za razvod pa mu je odlučila namjestiti drugu ženu. 

– U braku smo dugo vremena i svaki put kad se posvađamo, naziva me ružnim imenima. Spremna sam napokon početi sa životom – rekla je Julie u emisiji. 

Producenti showa tako su njezinu mužu namjestili manekenku Victoria's Secreta koja se na putu za snimanje našla pred uredom u kojem muškarac radi kao računovođa. 

Počeli su razgovarati, ona mu je čak dodirivala mišiće, a on joj se pohvalio kako voli ići u teretanu. No, kada ga je djevojka pitala hoće li izići zajedno na spoj, on joj je priznao kako je oženjen i da ne može. 

Njegovu suprugu Julie to uopće nije razveselilo. 

– Cijeli moj život se vrti oko njega, služim ga i stalno sam dostupna. Ne mogu to više – priznala je ona. 

Komentara 17

SI
sipuranikola
09:47 08.06.2017.

S pravom te i zove...vidi se da si teska rospijetina

SI
sipuranikola
09:44 08.06.2017.

Glu paca

TG
tmiljenko1@gmail.com
11:16 08.06.2017.

Gabor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije