Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneno prijavljen

Sukob ispred škole u Vinkovcima: Maloljetnik udario drugog glavom u lice pa ga pokušao udariti i palicom

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
12.01.2022.
u 11:12

S obzirom na to da je riječ o maloljetnicima, iz policije nisu navodili više detalja o ovom događaju, pa tako ni o kakvoj je mržnji riječ

Zbog sumnje da je ispred škole u Vinkovcima udarcem glavom u glavu te pokušajem udarca metalnom palicom iz mržnje pokušao teško ozlijediti maloljetnika, vukovarsko-srijemska policija kazneno je prijavila maloljetnika iz Vinkovaca.

Policija je u srijedu priopćila da maloljetnog napadača sumnjiči za kazneno djelo pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede iz mržnje na štetu maloljetnika iz vinkovačke gradske četvrti Mirkovci.

Kriminalističkim istraživanjem, provedenim u nazočnosti roditelja i odvjetnika, utvrđeno je da je u večernjim satima prošlog petka, 7. siječnja u dvorištu osnovne škole u Vinkovcima osumnjičeni maloljetniku zadao udarac glavom u lice i pokušao ga udariti metalnom palicom.

S obzirom na to da je riječ o maloljetnicima, iz policije nisu navodili više detalja o ovom događaju, pa tako ni o kakvoj je mržnji riječ.

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagi101
11:58 12.01.2022.

kaj se pravite grbavi, zna se koja manjina živi u mirkovcima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije