Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE PRITVOREN

Ženu nazvao i prijetio joj, došao joj u stan, razbijao namještaj po sobi trogodišnjeg djeteta, tukao ženu...

Ivo Cagalj/Davor Puklavec/PIXSELL
28.12.2021.
u 11:13

Umjesto istražnog zatvora određene su mu mjere opreza, zbog čega je ODO Rijeka najavio žalbu na tu odluku

Prijetio je njoj i djetetu, po djetetovoj sobi je razbacivao namještaj, udario ju je pred djetetom... No za suca istrage Županijskog suda u Rijeci sve to nije bilo dovoljno da udovolji zahtjevu ODO-a Rijeka pa da pritvori 37- godišnjaka zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Umjesto toga određene su mu mjere opreza, zbog čega je ODO Rijeka najavio žalbu na tu odluku.

Obiteljski nasilnik koji se sumnjiči za prijetnju, povredu prava djeteta i oštećenje tuđe stvari, kako se sumnja, sve navedeno počinio je  u  u noći na 21. prosinca 2021. Ženu je prvo nazvao te joj je prijetio preko telefona. Potom došao u njezin stan te je ponovo zaprijetio i njoj i njezinoj obitelji.  Potom je ušao u sobu trogodišnjeg djeteta gdje je razbacivao namještaj. Žena ga je u tome pokušala spriječiti gurajući ga iz sobe, a on ju je pri tome, pred djetetom udario nekoliko puta.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Uskok
Uskok
12:38 28.12.2021.

I kaj onda? Kaj bute sad svaki dan objavljivali šta je 1 osoba napravila u zemlji od 4 000 000 ljudi. Neš ti, razbijao je po stanu. Tko zna šta je ona njemu razbila.

SI
sisavac
12:10 28.12.2021.

dijete je malodobno i nije pravno sposobno, znači... za sustav kao osoba ne postoji. sve što se događalo je bio odnos muškarca i žene. hm, ne nije. to je odnos između partnera (spolno razlikovanje više nije dozvoljeno, jer je sve izjednačeno, i trebamo se u izričaju početi prilagođavati i tome...). znači, dva partnera su se pokoškala. svako isticanje spola, roda, oštećenog, kao i spola ili roda optužene strane, je zakonski kažnjivo, jer upućuje na generaliziranje i bacanje optužbe na jedan spol, rod. sad dolazimo do ključnog pitanja. ako su muškarac i žena, i obratno, u svemu jednaki, zašto se piše o ženi i muškarcu?! pa dokle će više ti mediji širiti govor mržnje?! diskriminirati jednu skupinu ljudi... pa dokle više.. kako da sudac presudi kad optužba navodi i ističe spol, rod, upletenih strana?! dobro da nije odbacio optužbu! kraj godine je, ljudi su iscrpljeni ovim ograničenjima, loše se osjećaju i lako planu. i eto, u međimurju se bračni partneri sukobe, sad i ovdje.. nek ta godina završi već jednom. statistika treba novi početak.

OC
OCB
11:55 28.12.2021.

Sudac mu rođo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije