Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIČE GA ZA NANOŠENJE TEŠKE OZLJEDE

Nakon što ga je izudarao, sada mu se ne smije približiti

Zgrada sudova u Gospiću
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
06.01.2022.
u 12:41

Više ga je puta udario zatvorenom šakom po licu te ga je teško ozlijedio. Nanio mu je površinske ozljede glave, a slomio mu je i zube.

Mladić (24) sumnjiči se za teško ozljeđivanje svog vršnjaka, zbog čega je ispitan na ODO Gospić te je protiv njega pokrenuta istraga. Sumnjiči ga se da je  31. prosinca 2021. oko 22.30 na području Gospića, napao drugog 24-godišnjaka. Više ga je puta udario zatvorenom šakom po licu te ga je teško ozlijedio. Nanio mu je površinske ozljede glave, a slomio mu je i zube.

Što je motiv sukoba nije priopćeno, kao što nije priopćeno ni jesu li mladići bili alkoholizirani. Nakon što je ispitan, tužiteljstvo je mladiću odredilo mjere opreza, kojim mu je zabranjeno  da se približi 24-godišnjaku kojeg je napao. Osim toga mora se redovito javljati policiji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije