Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvijestila policija

Strava na Hvaru: U moru pronađeno tijelo, utvrđuje se identitet

Boat packed with migrants shipwrecks off Libya, more than 100 feared dead
FLAVIO GASPERINI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
18.07.2021.
u 22:27

Prema prvim informacijama nema tragova koji upućuju na kazneno djelo, navodi se u policijskom izvješću.

Splitska policija je u nedjelju navečer izvijestila kako je u moru na području grada Hvara pronađeno tijelo za koje se utvrđuje identitet.

Prema prvim informacijama nema tragova koji upućuju na kazneno djelo, navodi se u policijskom izvješću. Dodaje se kako slijedi utvrđivanje uzroka smrti. Policija je dojavu o tijelu u moru primila u 17.40 sati.

Ključne riječi

Komentara 5

GO
goodbadugly
08:25 19.07.2021.

A autoru članka, od kad je to strava na Hvaru, to je samo tragedija na Hvaru. Žalosno ali istinito.

PL
posten_lopov
08:17 19.07.2021.

Veliki broj nenasilnih smrti ljudi pronadjenih u moru je posljedica cjepljenja protiv kovida, a lijepo je receno, poslije cjepljenja se ne preporucuje voznja avionom, kupanje u moru i izlazak na sunce.

GO
goodbadugly
08:23 19.07.2021.

Eeeee, da. Pošto su magnetizirani, privlače metale na sebe, od kovanica, žlica,vilica, i noževa, pa potonu. A pronađu ih jer imaju ugrađeni čip 5G mreže, i još uz to noću svijetle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije