Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Strava kod Trogira: Unuk usred noći izudarao djeda, liječnici mu se sada bore za život

Pixsell/Ilustracija
12.11.2020.
u 16:40

Liječnici se na Jedinici intenzivnog liječenja bore za njegov život.

U četvrtak oko 9 sati u kući na području mjesta Blizna Donja pronađen je muškarac s teškim i po život opasnim ozljedama koji je prevezen u splitsku bolnicu i hospitaliziran je.

"U prostorije policije doveden je muškarac koji se dovodi u svezu s događajem, te je kriminalističko istraživanje u tijeku", izvijestila je PU splitsko-dalmatinska

Neslužbeno se doznaje da je teško ozlijeđen 79-godišnji muškarac kojem se u spomenutom mjestu nalazi vikendica u koju je stigao zbog berbe maslina. 

Kako pišu lokalni mediji u dva sata iza ponoći na vrata kuće mu je pokucao unuk. Kada mu je djed otvorio, unuk - koji ima oko dvadeset godina - napao ga je i izudarao gotovo na smrt te ga je nakon toga u takvom stanju i ostavio. 

Od napada do pronalaska teško ozlijeđenog čovjeka prošlo je sedam sati. Liječnici se na Jedinici intenzivnog liječenja bore za njegov život.

Ključne riječi

Komentara 15

MI
mismokanibali
16:47 12.11.2020.

Tuzno ...

IL
ilicak
17:11 12.11.2020.

Unuk je psihicki bolesnik , ili ga treba ubit ili dozivotno u prdekanju

RO
roland
16:46 12.11.2020.

Unuk je vjerojatno duševni bolesnik ili narkoman! Prepušten sebi, svojoj bolesti i ulici! Tužna priča!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije