Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj pljačke?

Što je htio? Ušao u grobnicu i otvorio lijes, no nije ništa ukrao

groblje
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
29.03.2013.
u 10:05

Mramornu nadgrobnu ploču nepoznati je počinitelj djelomično vratio na otvor grobnice.

Kako je jutros priopćila PU vukovarsko-srijemska, u vremenu od 1. do 28. ožujka nepoznati je počinitelj na mjesnom groblju u Otoku uklonio mramornu ploču s jedne grobnice i ušao u unutrašnjost grobnice te maknuo drveni poklopac mrtvačkog sanduka.

Očevidom je utvrđeno kako nepoznati počinitelj nije ništa ukrao, a mramornu nadgrobnu ploču djelomično je vratio na otvor grobnice. Policija na istoku Slavonije nije odavno imala sličan slučaj pljačke ili pokušaja pljačke skrnavljenjem grobnica.

Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela povrede mira pokojnika, kažu u PU vukovarsko-srijemskoj.

>>Provalio u grobnicu i pokojniku izvadio zlatne zube

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije