Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priče o smjeni

Što će biti s ravnateljem SOA-e Draganom Lozančićem?

Dragan Lozančić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
05.02.2016.
u 10:33

Iz Vlade se doznaje da je Lozančić bio kod premijera na redovitim sastancima te da nije bilo riječi o smjeni

Iako je jučer ravnatelj Sigurnosno-obavještajne službe Dragan Lozančić bio u Banskim dvorima iz Vlade se doznaje kako nije bilo riječi o njegovoj smjeni, već se radilo o redovitim sastancima s premijerom.

Podsjetimo, posljednjih dana nagađa se da bi moglo doći do Lozančićeve smjene nakon objave medija da je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović inicirala njegovu smjenu zbog navodnog propusta jer je nije na vrijeme obavijestio da je "uletjela" u mjere dok je SOA prisluškivala Zdravka Mamića.

Na Pantovčaku su tvrdili da je Lozančić odgovoran i zato što su navodno transkripti tih razgovora predsjednice završili i u rukama Zorana Milanovića.

Prvi radni sastanak predsjednice i premijera također nije završio nikakvom izjavom o Lozančiću premda su svi očekivali da će to biti tema. To, kao i diplomatska izjava iz Vlade, može značiti da će Vlada prepustiti Lozančiću da sam podnese ostavku ili će se Lozančić boriti i neće olakšati onima koji ga žele udaljiti.

>> Lozančić nije dao ostavku, borit će se jer drži da nije kriv?

Komentara 13

SO
Somelier
12:24 05.02.2016.

Ovakove s vinjarije mogu se dešavati samo u našoj državi ako je možemo tako zvati. Šef tajnih službi prisluškuje predsjednicu a skripti završe kod Milanovića na stolu. Mislim da niti u tunguziji toga nema da se raspravlja šta će biti sa šefom tajnih službi ovako javno. Taj je morao biti po žurnome postupku smijenjen a ne da se o tome ovako razglaba.

SA
santos008
11:39 05.02.2016.

Treba njega ''stisnuti'' da se vidi sta je to dobivao Milanovic a nije predsjednica drzave gospodja Kolinda Grabar Kitarevic.

Avatar navijač
navijač
12:23 05.02.2016.

Bit će to da će izletit ko kofer ili će reći sve što zna i promjeniti stranu. Kao da se njega šta pita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije