Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvarenje unutar lubanje

Opara se oglasio: 'Dobro sam, ali mi kažu da moram mirovat'

Andro Krstulović Opara
Foto: Facebook
1/5
21.01.2018.
u 18:35

Sve službene obveze raspoređene su među zamjenicima gradonačelnika, Jelenom Hrgović i Ninom Velom te Grad Split nastavlja funkcionirati uobičajeno - objavili su iz njegovog Ureda

Gradonačelnik Grada Splita Andro Krstulović Opara jučer je, u večernjim satima, zbog glavobolje i vrtoglavice primljen u Klinički bolnički centar Split. Sada se osjeća dobro. Zadržan je u bolnici gdje ga očekuju daljnje pretrage, priopćili su iz njegovog Ureda.

Sve službene obveze raspoređene su među zamjenicima gradonačelnika, Jelenom Hrgović i Ninom Velom te Grad Split nastavlja funkcionirati uobičajeno.

Ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Split doktor Ivo Jurić izjavio je kako se splitski gradonačelnik sada osjeća dobro.

– Imao je intrakranijalno krvarenje, blaže krvarenje unutar lubanje. Osim toga krvarenja nalazi nisu ništa drugo pokazali, no za nekoliko dana će se znati točna dijagnoza – rekao je dr. Jurić.

Opara se oglasio danas poslijepodne.

- Evo sam se dočepa mobitela. Hvala svima na dobrim željama. Dobro sam, ali mi kažu da moram mirovat i slušat pa evo mirujem i slušam - objavio je na Facebooku uz fotografiju iz bolnice.

Opara nema nikakvih drugih posljedica poput otežanog govora ili kretanja što su posljedice moždanog udara, no nekoliko dana će morati provesti u bolnici.

Ravnatelj KBC-a kazao je i kako Opara nije u sobi s ostalim pacijentima već je u apartmanu.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 31

EN
ena nena
17:09 21.01.2018.

G. Opari želim brz oporavak od blagog moždanog udara, a VL-u da fenomen intrakranijalnog krvarenja IZVAN lubanje pokuša objasniti svojim austrijskim šefovima

Avatar nisam_robot
nisam_robot
16:30 21.01.2018.

Cini mi se da Split napokon ima dobroga i kulturnoga gradonacelnika. Sve najbolje!

Avatar vatrogasac
vatrogasac
17:04 21.01.2018.

Gospodin Opara ugodno je iznenađenje,ulogu poteštata obavlja izvanredno.Čoviku želimo brz oporavak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije