Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVIĐENO!

Snimka od koje zastaje dah: Krila Oluje objavili video preleta iznad Pelješkog mosta

Foto: Krila Oluje
1/2
27.07.2022.
u 18:33

Gospodarski je Pelješki most iznimno značajan za cijelu državu.

Akrobatska grupa 'HRZ' Krila Oluje sudjelovala su u proslavi povodom otvorenja Pelješkog mosta. Njihov nastup je bilo iznenađenje za sve prisutne, kao i one koji su otvaranje promatrali prema malih ekrana od doma.

Snimku preleta snimljenu iz kopilotske kabine objavili su na svojem Facebook profilu i još jednom oduševili.

- Završni razlaz Akrobatske grupe "HRZ" Krila Oluje povodom proslave otvorenja Pelješkog mosta, 26. srpnja 2022. godine. Izuzetno nam je drago da smo bili dijelom tog povijesnog događaja - naveli su.

1/14

Na svečanosti otvorenja Pelješkog mosta kojom je spojen jug Hrvatske s ostatkom države, nazočio je državni vrh, ministari, saborski zastupnici i brojni građana. Gospodarski je Pelješki most iznimno značajan za cijelu državu. Glavni projektant mosta je slovenski stručnjak Marjan Pipenbaher, gradila ga je kineska tvrtka, a s 85 posto bespovratnih sredstava gradnju je financirala Europska unija.

VIDEO: Prolazak autom preko Pelješkog mosta dan nakon svečanog otvorenja

Komentara 4

PR
prajdali100
20:51 27.07.2022.

Jasno je da je godpodarski Pelješki most od izuzetnog značaja za Republiku Hrvatsku.No,on je i objekat od strateškog značaja za Državu koji,u slučaju ugroze,treba štiti i braniti.O tomu netko treba početi razmišljati ,ne danas,nego jučer.

Avatar sniper
sniper
19:10 27.07.2022.

Hrvatskoj na ponos!

ZG
ZGubidan
20:18 27.07.2022.

to je pravi baja. on samo ravno,a nek se drugi razdvajaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije