Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITKA IZ BiH

Radončić: Čestitam Hrvatskoj na otvaranju Pelješkog mosta, moramo početi navijati jedni za druge

Sarajevo: Fahrudin Radončić podnio ostavku na mjesto ministra
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
27.07.2022.
u 16:51

Golemi kruzer koji je ušao u Neum, životno je demantirao profesionalne populiste, koji su izmišljali navodne pomorske blokade slobodnom pristupu našoj obali - poručio je Radončić.

Kao neko tko gradi i voli arhitektonska dostignuća, čestitam na otvaranju Pelješkog mosta. Kao političar, također, poručio je Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH. 

- Moramo u regiji početi navijati jedni za druge i radujemo se strateškim infrastrukturnim uspjesima.

Ovaj most je nastao i kao posljedica povijesnog sporazuma predsjednika Alije Izetbegovića i Franje Tuđmana. Izgleda kako su oni bili tolerantniji od nekih svojih današnjih sljedbenika koji, protiveći se izgradnji mosta ili dajući retroaktivne zavidne komentare, pokazuju ružno lice i anakroni princip “neka komšiji crkne krava”.

Regija u budućnost mora ići suprotnom logikom i iskrenim takmičenjem u dobrim stvarima.

Video - Prolazak autom preko Pelješkog mosta dan nakon svečanog otvorenja

 

Izgradnjom mosta, Republika Hrvatska je jača, jači je, što treba javno reći u situaciji opće sigurnosne krize, i NATO savez zbog boljih prometnih veza, a, s druge strane, Bosna i Hercegovina ništa nije izgubila.

Golemi kruzer koji je ušao u Neum, životno je demantirao profesionalne populiste, koji su izmišljali navodne pomorske blokade slobodnom pristupu našoj obali.

Šteta je da nitko od državnih dužnosnika nije čestitao Hrvatskoj i EU, koja je dominantno financirala izgradnju Pelješkog mosta.

Valjala je, zbog neminovnosti normalizacije bošnjačko-hrvatskih odnosa, i čestitka još nekog bošnjačkog lidera na grandioznom pothvatu i uspjehu Republike Hrvatske s kojom nas spaja više od 1.000 kilometara zajedničke granice i mnogo povijesnih i budućih veza - poručio je Radončić.

Komentara 10

KO
koraknaprijed
17:22 27.07.2022.

Kakir Izmetbegovic I njegov potrcko Komsic su rak rana za opstanak BH kao samostalne I cijelovite države.

ME
medvedgrad
17:29 27.07.2022.

Kaj nemate vlakove za trpati Hrvate u njih kako ste najavili na vasim mitinzima? Mozete probati. Pitajte Milosevica kak je zavrsio s takvim "događanjima naroda".

LO
lojtra1
17:32 27.07.2022.

Eto, ima i tamo nekih normalnih ljudi. Pretpostavljam da su u debeloj manjini ali ipak - ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije