Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoren most

Gotovo je s gužvama u Neumu. 'Napokon smo to dočekali, da naša djeca uživaju u jedinstvenoj Hrvatskoj!

27.07.2022.
u 11:55

Amar Šabanović iz Visokog u Dračama ljetuje godinama, kaže da nema boljeg mjesta za odmor.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
17:45 27.07.2022.

Gotovo je s gužvama u Neumu. 'Napokon smo to dočekali, da naša djeca uživaju u jedinstvenoj zaduženoj, pokradenoj i siromašnoj Hrvatskoj iz koje se uz Pelješki most masovno bježi u spašenje za Irsku i Njemačku!

KO
koraknaprijed
13:21 27.07.2022.

Jutros sam prešao preko mosta i odveze do Stona,ljudi moji onaj tko nije prelazip granicu u Srpnju i Kolovozu kod Neuma nemoze zamisliti koliko je olakšanje ovaj most donio. Moste je dobar ne samo za ljude koji žive u okolici,moste je dobar za cijeli ljudski rod na svijetu,koliko tisuca tona ugljičnog monoksida će biti manje izbaceno u atmosferu godišnje,?

NO
NoviBgd
12:40 27.07.2022.

Bravo za most!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?