Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

'Slovenski Fritzl': Otac zlostavljao 15-godišnju kćer i napravio joj dijete

29.01.2009.
u 21:49

Slovenija je u šoku zbog zločina za koji su mnogi mislili da u toj zemlji nije moguć. Priča koja neodoljivo podsjeća na slučaj austrijskog monstruma Fritzla ponovila se u Ptuju, gradiću na sjeveroistoku zemlje.

Punih godinu dana otac je seksualno zlostavljao svoju 15-godišnju kćer, a nakon što je s njim zatrudnjela, zatočio ju je u kuću kako bi je skrio od očiju javnosti, piše portal 24ur.com.

Djevojka koja pohađa jednu od osnovnih škola u Štajerskoj tri mjeseca nije bila na nastavi, ali taj iznenadni izostanak nije bio dovoljan osoblju škole da slučaj prijavi policiji i zapita se što se dogodilo s jednom od učenica.

Monstruozni otac na početku trudnoće kćeri je pisao opravdanja koja su je trebala osloboditi tjelesnoga, a kada je trbuh postao vidljiv, povukao ju je iz škole uz obrazloženje da je svoju kćer upisao u jednu od škola u inozemstvu i da će tamo nastaviti obrazovanje.

Djevojka je oca prijavila dok se pripremala za porod u mariborskoj bolnici. Detaljnijih informacija o ovom slučaju zasad nema.

Policija do kraja istrage ne želi otkrivati detalje, a cijela će priča završiti i na sudu. Otac zlostavljane 15-godišnjakinje trenutačno je u mariborskom zatvoru. Osim posljednjeg slučaja policija mu stavlja na teret i događaj iz 1992. kada je žrtva zlostavljanja bila njegova tada 17-godišnja kći.

S obzirom da je ona premještena u inozemstvo i da slučaj nije prijavila policiji nego socijalnim službama, okolnosti su ostale nerazjašnjene.

(A.Be.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije