Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sin pronašao mrtve roditelje u obiteljskoj kući

mrtvi
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
22.12.2009.
u 19:31

Prema prvim informacijama, bilo kakvo nasilje je isključeno pa je monoksid vrlo vjerojatni uzrok smrti dvoje staraca.

Antun (80) i Ana Krojs (84) posljednje su žrtve ugljičnog monoksida koji je izašao iz peći na drva i ugušio dvoje staraca. U njihovoj obiteljskoj kuću u zaseoku Gornji Stankovci, nedaleko Ribnika. Mrtve ih je oko 17 sati pronašao njihov sin Marijan koji živi i radi u Mariboru.

- Posljednji put s roditeljima sam se čuo u petak. Nakon toga više mi se nisu javljali na telefon, a ja sam mislio da je možda linija u kvaru zbog snijega, no nakon nekoliko dana sve mi je postalo čudno pa sam se danas odlučio uputiti do njih i vidjeti kak su. Zatekao sam ih mrtve u kuhinji. Tata je ležao na krevetu, a mama na podu nedaleko od njega, rekao je Marijan Krojs.

Očevid u njihovoj kući obavili su djelatnici PU karlovačke, a na mjesto događaja je izašao i mrtvozornik.

Prema prvim informacijama, bilo kakvo nasilje je isključeno pa je monoksid vrlo vjerojatni uzrok smrti dvoje staraca. Susjedi koji su ih znali posjećivati kao i njihov sin Marijan Krojs rekli su kako su starci živjeli sami, mirno i tiho uz mirovine zarađene u susjednoj Sloveniji.

Ipak, oboje su voljeli popiti pa je uz dim u peći, ovom tragičnom događaju mogao doprinijeti i alkohol. Sin Marijan prvi koji je do roditelja stigao, još od prošlog tjedna jer snijeg koji je počeo padati još prošle subote nije bio ugažen.

Uz pokojne supružnike Krojs u istom zaseoku živi još samo dvoje ljudi. No niti oni, ni nitko drugi proteklih pet dana nije primijetio ništa neobično što bi upućivalo na njihovu smrt. Ni 300-tinjak metara makadamskog puta koliko ih je dijelilo do široke asfaltne ceste i civilizacije nije bilo upotrijebljeno prije nego što je njihov sin, a zatim i policija stigli do kuće.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
22:43 22.12.2009.

Nevjerojatna slika, VL! ... nose preminuloga, nepokrivenoga/u kao da je mrtva macka a VL reporter snima k\'o paparazzo ... Kakav vam je to NIVO ............. heeeeeej VECERNJI !!!???

KN
knezovma
23:00 22.12.2009.

Silverback,potpuno se slazem.Stvarno im treba jos mnogo poraditi na osjecaju za druge ljude.Nije mrtvo tijelo za javno gledanje,uzas.

SL
SlaveECape
09:27 23.12.2009.

Halo, \"novinare\", halo \"uredniče\"...!!! Želim vam puno sreće i zdravlja... i da što duže poživite... Ali jednam kad umrete... želim vam da se slika i vašeg mrtvog tijela ovako povlači po novinama... Pošto je to vama očito normalno...!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije