Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA

Šest osoba ozlijeđeno u Zagrebu nakon naglog kočenja autobusa

autobus zet-a
Žarko Bašić/PIXSELL
27.09.2011.
u 16:52

Vozač autobusa naglo je zakočio jer je bio prisiljen izbjeći osobni automobil koji se naglo zaustavio.

Šest ljudi ozlijeđeno je nakon što je vozač ZET-ova autobusa naglo zakočio na Slavonskoj aveniji u blizini Kruga, javljaju iz policije.

Tri su osobe prevezene u bolnicu Sveti Duh, a ostalih troje u Traumatologiju u Draškovićevoj ulici. Ne zna se težina njihovih ozljeda. Vozač autobusa naglo je zakočio jer je bio prisiljen izbjeći osobni automobil koji se naglo zaustavio.

 

Ključne riječi

Komentara 2

KR
kristov
11:45 28.09.2011.

sreća u nesreći što za volanom busa nije bio Čačić. Da je on vozo kojim slučajem, bilo bi ih...

PL
pluki
09:40 29.09.2011.

Ma voze nas kao krumpire , valjda su od Banditića dobili nalog da zatvore prozore i ne pale klimu zbog štednje a to što se mi gušimo i preznojavamo vapeči za zrakom nam uredno naplačuju. Također ima puno šofera koji lupaju nemilosrdno po kočnicama i gasu pa je patnja vožnje autobusima utoliko veča a i rizik da na odredište ne dođemo živi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije