Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrija Mikulić

Šef gradskog HDZ-a u lipnju: Bandić će pasti zbog otpada na Jakuševcu

Andrija Mikulić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
19.10.2014.
u 20:46

Bandić gubi potporu iz dana u dan i samo je pitanje vremena kada će on pasti, rekao je tada Mikulić

Kako saznaju mediji, jedna od stvari koje se stavljaju uhićenom zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću na teret jest i ugovaranje posla oko eliminiranja gradskog krupnog otpada, a nakon što je Ministarstvo zaštite okoliša zabranilo uporabu otpada na Jakuševcu. Tada Bandić ugovara rješenje s tvrtkom "Cezar", poduzetnika Petra Pripuza u vrijednosti 7 milijuna kuna. Da je smeće ili otpad neuralgična točka Zagreba, kao i gradonačelnika, znalo se već ranije.

U lipnju ove godine, Andrija Mikulić, predsjednik zagrebačkog HDZ-a, koji je oporba Bandiću u skupštini Grada, za Večernji list komentirao je Bandićevu borbu s gradskim krupnim otpadom. Na pitanje da je Bandiću rekao da nije Batman i da ne može pojesti otpad, kako je tvrdio, Mikulić je kazao da Bandić, "nažalost, o preozbiljnim problemima od životne važnosti za Zagreb govori na krajnje neozbiljan način. Što je najgore ništa ozbiljnija od toga da je pričao o Batmanu nije niti poduzeo, a niti ima na vidiku način na koji to misli riješiti". Uslijedilo je pitanje Večernjeg lista, ako ikada padne, na čemu će pasti Milan Bandić?

Mikulić je odgovorio da će "jedan od razloga njegovog pada biti otpad na Jakuševcu. Osim toga svima je već jasno da ne postoji vizija razvoja grada, Bandić gubi potporu iz dana u dan i samo je pitanje vremena kada će on pasti".

>> Kako je u srpnju prvi put otkriveno da je Bandić pod istragom

>> Iz hercegovačkog zaseoka do pozicije jednog od najmoćnijih ljudi u državi

Komentara 19

JU
juma
21:07 19.10.2014.

U ovoj našoj kaljuži nemoguće je biti političar i ostati čist. Slično je i s običnim gradjanima. Društvo je toliko korumpirano i trulo, tako da samo poštenjem i poštivajući zakon brzo dodjete pred zid.

NT
nije_to_samobor
21:09 19.10.2014.

Čekaj malo "gubi potporu", pa koga je briga za vaše "potpore"?? Je li krao ili ga maltretirate politički?

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
23:09 19.10.2014.

Hm,Mikulić mi se čini polunormalan, za razliku od ovih koji samo "delaju". Moramo nekad dati šansu i ovima koji su skrenuli kojekakve USKOKE i poskoke na priče o kriminalu, korupciji, nepotizmu, avanturizmu i političkom voluntarizmu u hrvata. Toliko toga vrištii da bi više zabijali glavu u pijesak ko nojevi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije