Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SLUŽBENOM VOZILU

Šef dubrovačkih vatrogasaca pijan sudjelovao u sudaru: 'Dao sam mandat na rasplaganje. Iskreno mi je žao'

Zagreb: Očevid nakon policijske potjere i navodne pucnjave
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
06.09.2020.
u 15:06

- O uzrocima i okolnostima nezgode više ću moći izjaviti nakon završene policijske obrade - rekao je Simović i dodao kako se ispričava javnosti jer je bio u alkoholoziranom stanju.

Stjepan Simović, zapovjednik vatrogasne zajednice Dubrovačko-neretvanske županije sinoć je sudjelovao u prometnoj nesreći u Dubokoj ljutoj, naselju između Dubrovnika i Cavtata. 

Naime, u nesreći su sudjelovala tri automobila. Jedna osoba zatražila je liječničku pomoć, a materijalna šteta je značajna.

Iako policijski izvidi još traju, mještani pričaju kako je nesreću uzrokovao upravo Simović i to u službenom vozilu, a k tome i u alkoholiziranom stanju.

Portal 24sata je od policije dobio podatak da je jedan od sudionika napuhao 1,22 promila. Kontaktirali su i Simovića koji je potvrdio informacije. 

- Sinoć u večernjim satima sudjelovao sam u prometnoj nezgodi koja se dogodila u Dubokoj ljutoj. Na sreću, prometna nezgoda je prošla samo s materijalnom štetom i jednom lakše ozlijeđenom osobom. O uzrocima i okolnostima nezgode više ću moći izjaviti nakon završene policijske obrade - rekao je Simović i dodao kako se ispričava javnosti jer je bio u alkoholoziranom stanju. 

- Izražavam ispriku cjelokupnoj javnosti jer mi je tom prilikom utvrđena prisutnost alkohola u krvi. S obzirom na navedeno, jutros sam Predsjedniku Vatrogasne županije DNZ dao mandat na raspolaganje. Iskreno mi je žao što sam nakon godina uzorne službe, ovim činom zasjenio odoru koju cijenim i s ponosom nosim, rekao je. 

Komentara 7

HA
Hanok
16:07 06.09.2020.

Pijan, nema veze službeni auto ili ne...ovaj ne smije više upravljati auto.

PR
PrimoracRi
22:47 06.09.2020.

Strašna šteta ,neprocjenjiva...

PR
PrimoracRi
22:46 06.09.2020.

Samo cugaj,peri deri sve će to ovaj narod platiti. Stranka će to zataškati ,ne bini se Simo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije