Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ŠIBENIKU

Dao auto 18-godišnjaku bez vozačke dozvole pa teško ozlijeđen u prometnoj

Policijski automobil
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
02.09.2020.
u 10:09

Protiv 18-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće, dok će protiv 48-godišnjeg putnika, vlasnika vozila, biti podnijet prekršajni nalog,

​U jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 19,20 sati u Šibeniku teže je ozlijeđen 48-godišnji putnik u osobnomautomobilu.

- Do prometne nesreće je došlo kad je 18-godišnji vozač, prije stjecanja prava na upravljanje, upravljajući s osobnim automobilom Fiat, šibenskih registarskih oznaka, krećući semakadamskim kolnikom južnim dijelom parkirališta, zbog neprilagođene brzine kretanja automobila osobinama ceste, izgubio nadzor nad upravljačem vozila uslijed čega je vozilo izletjelo izvan parkirališta gdje prednjim dijelom vozila udara u dva ogradna betonska odbojnika parkirališta, koja od udara probija, nakon čega sa vozilom slijeće niz kameno-zemljani nasip ispod razine kolnika, na kojem se zaustavlja. 

Protiv 18-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće, dok će protiv 48-godišnjeg putnika, vlasnika vozila, biti podnijet prekršajni nalog jer je vozilo dao na upravljanje osobi koja nema pravo upravljati vozilom jer nema položen vozački ispit - istakla je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije