Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neoprezna igra

Sa stabla u benkovačkom parku djevojčicu spasili vatrogasci

vatrogasci
Krunoslav Petric/24sata
12.01.2011.
u 10:19

- Djevojčica je panično pokušavala izvući nogu iz rupe i noga joj je zaglavila. Uspjeli smo je tek mi osloboditi nakon što smo ispilili stablo - kažu vatrogasci

BENKOVAC - U Benkovcu su jučer poslijepodne 10-godišnju djevojčicu sa stabla na koje se popela u igri uspjeli skinuti tek vatrogasci. Djevojčica se igrala s prijateljima u benkovačkom parku i u jednom trenutku se popela na stablo, a prilikom silaska noga joj je zapela u rupi stabla.

- Djevojčica je panično pokušavala izvući nogu iz rupe i noga joj je zaglavila. Uspjeli smo je tek mi osloboditi nakon što smo ispilili stablo. Djevojčica nije ozlijeđena i možda ima ogrebotinu, ali je stvarno proživjela šok - rekli su nam benkovački vatrogasci.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:24 12.01.2011.

Šta reći još, osim jedno veliko HVALA .

DE
denderi
17:04 12.01.2011.

nije veranje po stablo za djevojčice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije