Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenska škola

Roditelj šokiran školskim sendvičem: Kakva je ovo ružna salama? Ovo je živi užas

sendvič
Foto: ŠibenikIN
26.09.2017.
u 14:13

Imate li vi ovakvih iskustava? Šaljite nam fotografije i priče na javi@vecernji.net

Sendvič koji je jedno dijete u osnovnoj školi u šibenskim Ražinama dobilo za užinu šokiralo je roditelje.

Kifla s tri kriške salame nije se svidjela ni djetetu koje je svoju užinu donijelo kući, a još više je šokirala roditelje koji plaćaju školsku kuhinju.

– Pogledajte i pokažite ovo svijetu, pa neka svi vide što našoj djeci daju za marendu u školama. Imalo me kolpati kad je dijete donijelo ovaj poluprazni sendvič s nekom ružnom salamom koja je mješavina parizera i šunke, samo što niti je parizer ni šunka, a bijeloga ima po sebi kao panceta. Pa ovo je živi užas – komentirao je nezadovoljni roditelj za portal ŠibenikIN.

Školsku kuhinju plaća 110 kuna mjesečno i, priznaje, ne očekuje carski tretman, no ovaj sendvič ne bi trebali služiti ni da je besplatan.

Ravnatelj škole kaže kako ne vidi u čemu je problem.

– Nemam ja tu što komentirati. Roditelji su dobili ponude za marendu i oni su odlučivali koju će uzeti. Postoji jeftinija i skuplja verzija, dnevno po 5 kuna ili dnevno po 7 ili 8 kuna. U ovoj drugoj dobivaju i jogurt ili voće. Ako su se pretplatili na ovaj mjesec i nisu zadovoljni, mogu to u dogovoru s razrednicima promijeniti ako žele. Na njima je izbor i ja tu nemam što više komentirati. Nije mi jasno da daju to u medije, a sami su birali što će im dijete jesti i uvijek mogu svoj izbor promijeniti – rekao je Darko Relja, ravnatelj Osnovne škole Vidici kojoj pripada područna osnovna škola Ražine.

Imate li vi ovakvih iskustava? Šaljite nam fotografije i priče na javi@vecernji.net.

Komentara 76

VE
velist
15:19 26.09.2017.

Uvijek me fascinira kako ovakvi zlobni i neargumentirani članci dospiju u medije, a većina 'ozbiljnih' i argumentiranih tema nema šanse niti da se spomenu.

IL
ilijan
14:39 26.09.2017.

Koliko sam takve samo pojeo u našim školama...

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
15:30 26.09.2017.

Nedaj Bože da dijete pojede malo masnoga u salami, da su im dali Happy Meal iz Mcdonaldasa sigurno se roditelji ne bi žalili. Od omladine ovakvim stavom stvaraju retarde, a ne ljude. I onda dok je država u komi dnevne novine pišu o salami s malo više masnoće u školi.Pa nisu dobili žohare za jesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije