Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokirao se

Policajac naručio sendvič pa gotovo slomio zube kad je zagrizao u njega

Sendvič
Foto: Shutterstock
1/2
12.06.2017.
u 11:51

Patrick Cosby nadao se da će mu prijati sendvič s govedinom, no u njemu je pronašao nešto neobično

Nisu toliko rijetke situacije kada u hrani koju ste naručili pronađete nešto što ondje ne bi trebalo biti, poput vlasi kose ili nekog kukca, no ono što je pronašao jedan policajac iz Alabame iznenadilo je sve.

On je, naime, naručio sendvič s pečenom govedinom iz lanca brze hrane Arby, a kada ga je krenuo jesti, naišao je na nešto tvrdo.

– Zagrizao sam prvi zalogaj kada sam osjetio nešto jako tvrdo pod zubima. Ispljunuo sam odmah, a kada sam pogledao u sendvič, u njemu sam vidio željezni vijak. Bio sam u šoku – ispričao je policajac Patrick Cosby koji je odmah fotografirao sendvič pa fotografije poslao supruzi Angeli.

Cosby se odmah vratio u restoran i pokazao im što je pronašao u svom sendviču, a oni su mu vratili novac uz ispriku. Vijak je navodno ispao s rezača za meso, no još se istražuje čiji je to propust. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije