Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLENKOVIĆ I JANŠA PRED DOGOVOROM

Rješenje graničnog pitanja Hrvatske i Slovenije do ljeta 2022.?

02.09.2021.
u 08:48

Na Bledskom strateškom forumu čelnici EU i niza europskih država raspravljali o budućnosti Europe, a podijelio ih je različit stav o migracijama i strah od izbjegličkog vala iz Afganistana

Komentara 27

DU
Deleted user
08:53 02.09.2021.

Kad su na obadvije strane pametni ljudi dogovor je vrlo lako postići.

KA
Karlek1
10:15 02.09.2021.

Postoji međunarodni sud za pravo mora gdje se primjenjuje međunarodno pravo mora upravo za ovakve sporove. Svako rješenje gdje se izbjegava primjena međunarodnog prava za more ide na štetu Hrvatske i pripadajućeg nam teritorija. Nažalost iskustvo nam govori da su naši političari često spremni pristajati upravo na takva rješenja, gdje se ne koristi međunarodno pravo nego nekakvi međusobni dogovori na našu štetu.

GE
geler203
08:52 02.09.2021.

Rješenje o ????? Zna se kakav je zakon o morima. Po sredini. Ukoliko Slovenci ne žele to prihvatiti neka vojno osvoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije