Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRODOŠLI I OSTALI

Rijeka traži davatelje krvi: Kritično nedostaju dvije krvne grupe

Zagreb: Veliki broj građana dobrovoljno dao krv
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
01.06.2021.
u 11:46

U Zavod se na darivanje krvi davatelji mogu doći danas, 1. lipnja, te u srijedu i četvrtak (2. i 3. lipnja) od 8 do 19 sati

Crveni križ Rijeka i Klinički bolnički centar (KBC) Rijeka pozivaju građane, davatelje krvi i one koji će to postati, da zbog nedostatnih zaliha daruju krv u Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu, a poziv se prvenstveno odnosi na krvne grupe 0 pozitivna (0+) i A negativna (A-).

KBC Rijeka i Gradsko društvo Crvenoga križa Rijeka istaknuli su u utorak u priopćenju da su dobrodošli i davatelji ostalih krvnih grupa.

U Zavod se na darivanje krvi davatelji mogu doći danas, 1. lipnja, te u srijedu i četvrtak (2. i 3. lipnja) od 8 do 19 sati.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu na telefon 051/658-352, u Odsjeku darivatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka na telefon 051/213-873 ili na besplatni telefon za darivatelje krvi 0800 200 221. 

 

VIDEO Najbrži prst u Škorinu stožeru: Pogledajte kakvom brzinom ovaj mladić tipka poruku na mobitelu – samo kažiprstom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije