Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doZNAJEMO U STOŽERU

Savjetnica Margaretić Urlić nije članica stožera, Grabar-Kitarović prihvatila novu debatu na HRT-u

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
31.12.2019.
u 10:29

– Stožer Kolinde Grabar-Kitarović nije tražio prekid debate, nismo imali nikakve veze s time – kaže glasnogovornik izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović Zoltan Kabok

Izborni stožer Kolinde Grabar-Kitarović i dalje tvrdi kako oni nisu tražili da se prekine sinoćnja debata između aktualne predsjednice i Zorana Milanovića, odnosno preskoči zadnja tematska cjelina.

Kako je i sam RTL priopćio, to je zatražila savjetnica predsjednice Republike Renata Margaretić Urlić, a ona, napominju, nije članica izbornog stožera. Učinila je to, dodaju, na svoju ruku, tvrdi naš izvor.

– Stožer Kolinde Grabar-Kitarović nije tražio prekid debate, nismo imali nikakve veze s time – rekao nam je glasnogovornik izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović Zoltan Kabok.

GALERIJA Sučeljavanje Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović

1/28

S druge strane, naš izvor iz stožera tvrdi kako se pravila ne smiju mijenjati bez suglasnosti oba stožera te da su to na RTL-u znali.

– RTL jako dobro zna da se pravila ne mogu mijenjati bez suglasnosti oba stožera. Bez obzira na to što je rekla gospođa koja je ušla u režiju, urednik i voditelj projekta bio je dužan nazvati glasnogovornika kampanje, pitati je li to točno i nakon toga uskladiti s Nikolom Jelićem – rekao nam je izvor iz stožera.

Neslužbeno nam je potvrđeno i kako je Kolinda Grabar-Kitarović pristala na debatu na HRT-u koja bi se trebala održati 2. siječnja.

U HDZ-u su pak zadovoljni ishodom jučerašnjeg sučeljavanja.

– Oduševljeni smo, reakcije s terena jako su dobre – rekao nam je naš izvor.

Komentara 62

Avatar mofo
mofo
10:44 31.12.2019.

Rtl "profesionalan" kao i uvijek hahah

VA
Vagabundo
10:56 31.12.2019.

Milanoviću bi bilo bolje da su prekinuli debatu sto prije. Lik je uspio popljuvat sve državnike osim velikog mu Putina, i taj bi nas predstavljao vani? Boze užas

LU
Lui
10:59 31.12.2019.

Ne bih volio novu debatu da ponovno slušam bahatog Milanovića kako sve žive vrijeđa i laže! Kolinda je vratila moj glas nakon onog sinoć

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije