Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1 plakat, 2 slike

Reklama za pomoć zlostavljanoj djeci vidljiva samo djeci

reklama
Screenshot YouTube
06.05.2013.
u 21:10

Reklama za pomoć zlostavljanoj djeci prikazuje jednu sliku odraslima, a jednu djeci.

Marketinški stručnjaci u Španjolskoj, u suradnji sa psiholozima, osmisli su reklamni plakat za pomoć zlostavljanoj djeci, na neki način vidljiv samo djeci.

Nova tehnologija omogućila je znanstvenicima da omoguće dvostruki prikaz slike, jedne za djecu, druge za odrasle. Znanstvenici su odredili kut gledanja u kojem djeca do deset godina, prosječne visine, vide sliku s obaviješću na koji broj se mogu javiti i zatražiti pomoć, dok odrasli na istoj slici mogu pročitati poruke za podizanje svijesti o zlostavljanju djece.

 >>Ruski vozači dobri Samarićani postali hit na internetu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije