Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VELIKOJ BRITANIJI

Radijski voditelj preminuo tijekom jutarnje emisije: 'Njegova smrt nas je slomila'

Radio GenX
25.10.2022.
u 22:54

Sa radija su priopćili kako su ''šokirani i bez riječi'' zbog njegove smrti, a potvrdili su kako je preminuo u 7.50 sati po lokalnom vremenu

Britanski radijski voditelj Tim Gough (55) iznenada je jučer preminuo od srčanog udara, i to tijekom jutarnje emisije  koja se snimala uživo. Novinar je preminuo u svom domu u Lackfordu u Velikoj Britaniji tijekom snimanja jutarnje radijske emisije radija GenX, a sumnja se kako se radilo o srčanom udaru, prenosi BBC.

Večinu svog života je proveo u Soffolku, a karijeru je započeo na Radio Orwellu 1986. godine.

Sa radija su priopćili kako su ''šokirani i bez riječi'' zbog njegove smrti, a potvrdili su kako je preminuo u 7.50 sati po lokalnom vremenu. Glazba je tijekom emisije odjednom prestala te krenula ponovno nakon nekoliko minuta. 

''Osobno poznavati Tima, kao što sam ga poznavao više od 30 godina, značilo je poznavati toplog, brižnog, zabavnog tipa kojeg sam ja i moja obitelj jako voljeli. Slomljeni smo zbog vijesti'', kazao je James Gazell, glavni urednik radija. 

''Znam da je njegova obitelj silno utješena stotinama primljenih poruka pune ljubavi i tražila je privatnost u ovim teškim trenucima'', dodao je.

>> VIDEO Tko je 'Putinov kuhar' koji mu se suprotstavio? Prodavao hrenovke, a sada je šef plaćenika koji siju strah po Ukrajini

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
23:40 25.10.2022.

Ode i on iznenada. A vjerovao je struci🤥

LE
LeonardoGoldman
23:08 25.10.2022.

Riskiraj zivot, cijepi se!

ZP
Zabranjen pristup
23:41 25.10.2022.

Nije to vise iznenadno. Ovo iznenadno se protvorilo u normalno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije