Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o rekonstrukciji vlade

Pusić: Promjene imaju smisla isključivo ako u oba resora nastupe bitni pomaci

Vesna Pusić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
11.06.2014.
u 14:52

- Vjerujemo da je ovo zadnja rekonstrukcija Vlade u ovom mandatu i da ćemo se sada okrenuti prezentiranju rezultata rada Vlade i svih ministarstava- komentirala je promjene u Vladi Vesna Pusić

- Vjerujemo da je ovo zadnja rekonstrukcija Vlade u ovom mandatu i da ćemo se sada okrenuti prezentiranju rezultata rada Vlade i svih ministarstava- komentirala je promjene u Vladi Vesna Pusić, predsjednica HNS-a, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova, priopćio je HNS.

Pusić je napomenula ju je premijer obavijestio o svojoj namjeri o promjenama u Vladi u okviru SDP-ove kvote prije nego što je otputovala na sastanak Vijeća ministara Europske unije i Arapske lige u Atenu.

Dodala je kako promjene imaju smisla isključivo ako u oba resora nastupe vrlo bitni pomaci i iskoraci i uvede se nova energija.

- Naš posao je koncentrirati se na ispunjavanje ciljeva koje smo si zadali i na posao Vlade koji je pred nama- rekla je Pusić koja je također napomenula da je zadaća cijele Vlade raditi više i bolje i brže prezentirati rezultate. 

- Mi ćemo kao HNS u tome ustrajati i nećemo odustati, jer osjećamo odgovornost za svoju zemlju. Usmjerili smo se na intenzivniji rad na terenu i komunikaciju s građanima kako bismo ih uvjerili u ispravnost puta kojim idemo i od toga nećemo odustati, jer smatramo da je jasna prezentacija pozitivnih ciljeva prema kojima idemo naša obaveza kako bismo utjecali na to da se pokrene energija društva i pozitivnija atmosfera koja bi pomogla u ostvarenju rezultata- izjavila je Pusić.

Rekonstrukciju Vlade komentirala je i potpredsjednica Vlade Milanka Opačić:

- Cijelo vrijeme branim princip premijera, kako na početku kad smo izabrani tako i u trenutku kad se odluči za smjenu. Očekujem da će novi ministri i  dalje raditi na reformama. Neće im biti lako jer jer riječ o dva sustava u kojem nema dovoljno novaca, rekla je Opačić.

Na pitanje hoće li neće Grčić ostati potpredsjednik Vlade, rekla je kako je to odluka premijera te kako bi ona voljela da se gospodarski tim pojača.

>> Ruža Tomašić: Premalo i prekasno! Jovanović je uništio obrazovanje

Komentara 28

DU
Deleted user
14:51 11.06.2014.

Ove promjene imaju smisla isto kao i ti kao ministrica vanjskih poslova,nula poena!

CA
cavecanem
14:52 11.06.2014.

a izjave, promjene imaju smisla ako imaju smisla, sveučilišna profesorice?

VL
14:55 11.06.2014.

pljuc...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije