Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o smjeni ministara

Ruža Tomašić: Premalo i prekasno! Jovanović je uništio obrazovanje

Ruža Tomašić
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
11.06.2014.
u 13:59

Neka konačno dovede sposobne ljude koji će zasukati rukave za ovaj narod, rekla je predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević

- Premalo i prekasno! - prvi je komentar Ruže Tomašić, predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević na rekonstrukciju Kukuriku Vlade.

Tomašić dodaje da je Željko Jovanović uništio obrazovanje, što mu je premijer Zoran Milanović dozvolio.

- Neka konačno dovede sposobne ljude koji će zasukati rukave za ovaj narod - rekla je R. Tomašić. Milanović se, nastavila je, nada da će sada kad krene svjetsko nogometno prvenstvo svi zaboraviti na probleme u državi - druga konstruktivna rješenja nema.

>>Rajko Ostojić i Željko Jovanović odlaze iz Vlade. Novi ministri su Siniša Varga i Vedran Mornar

>>Jovanovićev nasljednik – Tko je novi ministar Vedran Mornar?

Komentara 5

DS
Danijel_S
14:33 11.06.2014.

Gđa. Tomašić ne mora ništa niti znati o obrazovanju kao što niti Milanović očito ništa ne zna o obrazovanju. Ali zato je zadatak premjera da obabere i imenuje ministre po pojedinim resorima prema njihovom stručnom obrazovanju, iskustvu i sposobnosti. Očitoto je da Milanović ili nema sposobne ljude oko sebe ili ih bira ovisno o lojalnosti i podobnosti. Da je Milanoviću stalo do ozbiljnih promjena tada bi promjene trebao tražiti u resoru gospodarstva kao i pronaću rješenje kako smanjiti nezaposlenost. Ova promjena ministara je samo farsa i skidanje ljudi s funkcija koji ne dijele isto mišljenje sa, sada već im bivšim, šefom.

DU
Deleted user
15:26 11.06.2014.

PARKEX A nemoj tako o cetniku Jovanovicu,,,,,,,,,ako vam nije smetao cetnik Uzelac i Stanimirovic kojem ste lizali dupe za vrijeme HDZ-a zasto bi ti smeto Jovanovic koji vas nije slao na Ovcaru za razliku od ove dvojice.........Izgleda otkad nema Uzelcalca i Stanimirovica vi ste kompas totalno izgubili,,,,,,,,,jer ste za njihovo vrijeme bili mirni ka bubice,,,,,,,,culi ste niste...........

Avatar insideout
insideout
16:59 11.06.2014.

Obavijest Poštovani, prekršili ste pravilo broj 3 komentiranja na portalu Vecernji.hr. 3. Vrijeđanje ostalih korisnika i upotreba psovki . --------------------------------- po cemu je ovaj moj post vrijedjanje ostalih korisnika I upotreba PSOVKI. dje ja odje psujem. .. samo mi jemo mi je smijesno kad manuelni radnik sa osnovnom skolom diskutira o obrazovanju....sto zar niam napisao istinu, zar nije sa osnovnom skolom otisla u kanadu, radila na farmi pilica I zavrsila 15 tjedni tecaj za pozornika policajca u kanadi. ....moj komentar.....prica o obrazovanju osoba koja ima osnovnu skolu i kurs od tri mjeseca za policajca u ontariju . stvarno ovo je dno dna jedne drzave I sistema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije