Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ministrica turizma:

Prvi cilj je osigurati stabilnost turističkog sektora

Gari Cappelli i Nikolina Brnjac
24.07.2020.
u 17:28

Hrvatski turizam siguran je u rukama nove ministrice Nikoline Brnjac, kazao je ministar na odlasku Gari Cappelli.

Turizam je izuzetno važan za Hrvatsku, oduvijek je bio pokretač gospodarstva i sigurna sam kako će to biti i u budućnosti. Moj prvi cilj bit će osigurati stabilnost turističkog sektora u ovom razdoblju. Turizam treba što bolje pozicionirati u budućoj financijskoj perspektivi EU fondova kako bi i dalje bio perjanica hrvatskog gospodarstva, kazala je nova ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac peuzimajući resor od dosadašnjeg minista turizma Garija Cappellija.

Ministrica je zahvalila svom prethodniku na radu, te naglasila važnost tuirzma i spora za hratsko gospodasrtvo i prepoznatljivost Hrvatske u svijetu.

- Hrvatski turizam siguran je u rukama nove ministrice Nikoline Brnjac, a sada kada je još dodatno pojačan i sa segmentom sporta, vjerujem da Hrvatsku možemo još kvalitetnije i prepoznatljivije predstavljati u svijetu. U ovom razdoblju pandemije COVID-19, Vlada RH na čelu s predsjednikom Andrejom Plenkovićem stvorila je preduvjete zahvaljujući kojima turizam i u ovom trenutku ostvaruje značajne rezultate, a ne sumnjam da će izuzetne rezultate nastaviti ostvarivati u godinama ispred nas - kazao je ministar na odlasku.

Dosadašnji ministar Gari Cappelli je obećao da će i dalje biti podrška hrvatskom turizmu kroz rad u Saboru.

Komentara 2

PO
pointmaker
19:17 24.07.2020.

znači ministra kojeg je hvalio je sada maknuo(gle čuda...) da bi postavio dokazanu uhljebicu!! od početka joj se namješta budućnost kao i resleru i ostalim odabranima! nešto im znači kada je afera index kade je pohapšeno pola prometnog fakulteta nije tada niti okrznula. sve se zna ali je sve "nedokazivo" to je sanader pokušao i nije uspjelo a oni to pokušavaju ponovo....B o r g i todorić i sve afere zbog kojih je posmjenjivao sve ministre biti će sitnica za ono što slijedi sa ovom "novom"ekipom!!! te priće da je on ok a svi oko njega korumpirani ne drže vodu.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
17:34 24.07.2020.

Prvi cilj je osigurati stabilnost turističkog sektora nezavisno od toga koliko domačih avanturista i stranih turista če umrijeti od Covid-19.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije