Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nigdje nije sigurno

Provalio u dom za starije i teško ozlijedio 80-godišnjaka

razbojstvo u domu za straije  (1)
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/3
07.05.2010.
u 10:37

Policija obavlja očevid, a prema neslužbenim informacijama napadnut je umirovljenik koji mirovinu prima iz inozemstva.

SISAK - Noćas oko tri sata medicinska sestra Doma za stare i nemoćne osobe u Sisku dojavila je policiji kako je 80-godišnjeg I. V., korisnika usluga te ustanove, fizički napao i ozlijedio provalnik.

Napadnuti je prevezen u sisačku bolnicu gdje su njegove ozljede okvalificirane kao teške, ali nisu opasne po život, te je zadržan na liječenju.

Policija obavlja očevid, a prema neslužbenim informacijama napadnuti umirovljenik mirovinu prima iz inozemstva.

Policija se zasad ne izjašnjava je li što ukradeno iz njegove sobe u koju je provaljeno.

Komentara 1

MM
Mladen Miletić
11:12 07.05.2010.

To je tek početak poslje \"zakonsko legalne otimačine\" te zakonski legalnog ponašanja ne isplačivanja osobnih dohodaka bit če tohga još. Neki Hrvati ne trpe da su im mali hrvatiči gladni a kada mirovina od staraca se pojede onda treba iči iči dalje. Nije li dobar primjer vlade kako se kra, pardon snalazi i novi \"zakon\" pronalazi donosi... Čudno je u noči u 3 starce se obično treba opljačkati na putu od banke dok nisu počeli plačati i trošiti. Ovi koji priomaju lovu iz inozemstva su posebno na meti. Svi u domovima zanju kako nemože potrošiti lovu i soromašno osoblje što je prirodno jedva čeka da bude zbunjen ili da ostavi nešto. Tajko sam prije 15 godina pokušao investirati u priznatoj eđunarodnoj balkanskoj Hrvatskoj kod prvih 100.000 DEM su me spremna brača Hrvati oderali i isto sve ZAKONSKI sve sporove dobili skupa sa mojom lovom i doduše i od drugih kupaca stanova i stanove ... Tko je bio u ona vremena znao posao ti su danas milioneri. Istina je danas sude prisiljeni od EU kao lude i djecu za tučnjavu ili majke za sitnice, Glavaše ne zna se !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije