Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljačka

Provalili u školu u Špišić Bukovici i otuđili opremu vrijednu 2000 kn

Škola
31.10.2012.
u 07:53

Nepoznati počinitelji nasilno su otvorili prozor učionice u prizemlju, ušli u jednu učionicu te otuđili dijelove računala, glazbenu liniju i nekolicinu drugih predmeta

Mjesna škola u Špišić Bukovici opljačkana je u noći sa 29. na 30. listopada. Nepoznati počinitelji nasilno su otvorili prozor učionice u prizemlju, ušli u jednu učionicu te otuđili dijelove računala, glazbenu liniju i nekolicinu drugih predmeta.

Krađom su počinili školi materijalnu štetu veću od 2000 kn. Nakon krađe kradljivci su se udaljili u nepoznatom smjeru te se za njima i dalje traga.

>>Pogledajte kako je putnici u sekundi ukrao mobitel i pobjegao

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Antidominium
20:04 31.10.2012.

Sve što je veće vrijednosti u ovoj državi pokradeno je, sada se prelazi na manje vrijednosti. Mali lopovi kupe mrvice, dok su veliki već odnijeli komade. Problem je ovih malih što će biti ekspresno i mnogo više osuđeni nego oni koji su naveliko pokrali. Oni sada imaju čime platiti odvjetnike i potplatiti suce, što na i EU stalno napominje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije