Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoren Aquae Vivae

Bog nam je dao kristalno čistu i jednu od najboljih termalnih voda

Aquae Vivae
Foto: Rajko Polić
1/5
12.04.2015.
u 13:40

Objekt je pun tehničkih posebnosti i originalnih rješenja, koja čuvaju prirodu, ali i džep posjetitelja

Proradio je najopremljeniji vodeni park u Hrvatskoj, Aquae Vivae u Krapinskim toplicama, kapaciteta 1200 gostiju sa svim vodenim „radionicama“ i ugostiteljskom ponudom.

Sam objekt dugo se gradio, ali pun je tehničkih posebnosti i originalnih rješenja, koja čuvaju prirodu, ali i džep posjetitelja. Kako i ne bi kad je moto vlasnika Dragutina Plahutara, inače domaćeg dečka, „radost rada i stvaranja“ i to u elektrotehnici koju je završio među najboljima, a na kojoj je (infra grijalice) zaradio prve milijune.

- Bog nam je dao kristalno čistu i jednu od najboljih termalnih voda, mi smo s ovim centrom napravili infrastrukturu na kojoj će se gospodarski i turistički rasti cijeli kraj i povezivati ga s ostalim sadržajima Lijepe naše, kaže boss koji po parku hoda bos i svakom je pri ruci. Bez obzira što je danas vlasnik i jedne banke.

>> Nakon 10 godina otvara se kompleks zatvorenih bazena na 18.000 m²

Komentara 8

DU
Deleted user
15:25 12.04.2015.

Gospodo novinari, ko Boga vas molim, nemojte hvaliti našu vodu, političari će je prodati strancima !! ....( ok, već je prodaju , komu nego meni omrznutim englezima :-p ... )

BP
Buakaw Por. Pramuk
16:03 12.04.2015.

Jos jedan placeni clanak. Plahutar nije nikakav uspjesni domaci decko koji je milijune za bazene u Krapinskim toplicama zaradio na posten nacin, vec zagorski tajkuncic koji je do prvih milijuna dosao na svojstven nacin iz 90-tih. To cijelo Zagorje zna. Za 100 godina, uz ovakvo kavzi i nadsve potkupljivo novinarstvo, ovakvi kao Pkahutar nece biti tajkuni koji su se okoristili u privatizacijskoj pljacki, vec uspjesni zacetnici svojih poslovnih carstava iz nule.

SU
sumar
15:19 12.04.2015.

Sve je to ljepo i za oko i za debeli đep,ja sm ga vidio izvana a dali ću iznutra sumnjam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije