Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRATOVI POSLOVI

Propao Sanaderov plan: "Brate, založi vilu meni za jamčevinu"

sanader eps
Foto: Pixsell
1/3
13.06.2011.
u 07:50

Prije nego što je poželio da ga izruče Hrvatskoj, Sanader je radio na izlasku iz zatvora uz jamčevinu za koju mu je novac pripremio Flavio

Ova vila u švicarskom mjestašcu Niederwillu pokraj Züricha često je bila u mislima Ive Sanadera dok je sjedio u ćeliji salzburškog zatvora i razmišljao kako izaći na slobodu, makar i privremenu.

Kako doznajemo iz krugova bliskih Sanaderu, bivši premijer do prošlog tjedna bio je uvjeren da će ga austrijski sud privremeno pustiti uz jamčevinu pa je zadužio brata Vladu iz Švicarske da prikupi 400.000 eura, koliko je, prema neslužbenim informacijama sa suda, trebala iznositi jamčevina u slučaju da je sud odobri. Vlado, koji se u Švicarskoj predstavlja kao Flavio Sanader, najimućniji je od trojice braće bivšeg premijera. Novac za eventualnu jamčevinu za brata Ivu brzo je osigurao pomoću banke koja na njegovoj vili ima upisanu hipoteku.

Ali taj se plan izjalovio kad je austrijski sud početkom prošlog tjedna odbio pustiti Sanadera uz jamčevinu.

Cijelu priču pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 31

DU
Deleted user
09:27 13.06.2011.

Izgleda da mu ne paše zatvorska hrana..

Avatar tkozna
tkozna
08:12 13.06.2011.

Jadan čovjek ne zna jel bi piškio il\' bi kakio!

J0
j00k3r
10:27 13.06.2011.

on se fura na onu staru poslovicu! tko se zadnji smije naj zadnji se smije :D ima da gusta poslje na malo vitra, koja btw. nije njegova.. (ak si oko iskopas)..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije