Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza Marinka Jurasića

Pronašli smo odluke Vrhovnog suda koje su DORH-u slamka spasa za vještačenje Agrokora

24.11.2023.
u 20:21

Ne znamo jesu li četiri predmeta koja navodi VKS jedini ili se možda DORH u slučaju Agrokor pozvao na još neke primjere iz prakse, ali koje VKS nije spomenuo. Jer, na portalu Sudske prakse našli smo primjere iz odluka Vrhovnog suda koji su bliži okolnostima iz slučaja Agrokor odnosno s kojima su argumenti DORH-a relevantniji.

Ključne riječi

Komentara 6

PA
pasodoble12
10:46 25.11.2023.

Slamke spasa? Koga to spašavate? Slamke spasa su vam važnije od etike, pravde i poštenja? Jadno!

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
07:32 25.11.2023.

Nedaj se hrvatski domoljube Ivica Todoriću i uz Boga I domoljublje istjeraj pravdu na sudovima kao svoj u svojoj hrvatskoj naravi i domoljubnoj kulturi.

Avatar film
film
06:21 25.11.2023.

da nesposobnost boli u dorhu bi vrištali od bola....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije