Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split

Pronašao mrtvog muškarca u gaćama u garaži centra Koteks

leš ispred koteksa
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
14.05.2010.
u 08:07

Na tijelu nema tragova nasilja pa se sumnja da je ili pao ili se bacio sa šest metara visokog zida.

SPLIT - Mrtav muškarac pronađen je jutros u garaži prodajnog centra Koteks na Gripama.  Riječ je o starijoj osobi za koju se pretpostavlja da je pala ili se bacila sa šest metara visokog zida. Na tijelu nije bilo tragova nasilja, a prema riječima čuvara koji ga je pronašao jutros oko 6 sati, muškarac je ležao odjeven tek u gaće i čarape.

Čuvar je smjesta obavijestio policiju koja još utvrđuje identitet preminulog muškarca i okolnosti slučaja.

Truplo je poslano na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

 

Komentara 1

LI
libero
13:17 14.05.2010.

Sjećate li se nešto sličnoga dogodilo se i u Ljubljanskoj garaži. Samo kod Janeza (ustvari kod janezice govorili su da nije muško) bilo je još dvoje pasa koji su rastrgali gospodara , a umrli je imao kod sebe dildo (umjetni penis).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije