Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskoristio situaciju

Pronašao izgubljeni mobitel pa ušao u Facebook te djevojke i napravio ovo

facebookzena_nnn_bih_30082015
17.01.2016.
u 10:50

"Imaš lijepu profilnu sliku, nadam se da si stigla na lokaciju s obzirom na to da tvoja torbica za mobitel ima kartice i 50 dolara gotovine" – napisao je Luke

Muškarac iz Australije imenom Luke pronašao je izgubljeni mobitel. Mobitel je primijetio na željezničkoj postaji Edgecliff, a ubrzo je saznao da je vlasnica Monica Cook.

Zatim je hakirao uređaj tj. kako kaže, pogodio jednostavnu lozinku mobitela. Potom je pristupio njezinu Facebooku i ostavio neobičan status, a posjetio je i Monicin Tinder profil za upoznavanje ljudi:

Bok, Monica!

Pronašao sam tvoj mobitel u vlaku, trebala bi promijeniti lozinku za otključavanje jer sam ju zaista lako pogodio. Usput, imaš lijepu profilnu sliku, nadam se da si stigla na lokaciju s obzirom da tvoja torbica za mobitel ima kreditnu i karticu za prijevoz i 50 dolara gotovine.

Ostavit ću sve kako je i bilo, ali ću ubaciti i svoju posjetnicu. Osvježio sam ti status da znaš da ti je mobitel u sigurnim rukama, a i da se imaš čemu smijati kasnije. Otišao sam i na tvoj Tinder i dodao te, tako da možeš pogledati profil ovako iskrenog dečka koji je pronašao mobitel i predao ti ga na postaji Town Hall. Želim ti ugodan dan – napisao je Luke na statusu.

Foto: Facebook/ Naš potok

Australski mladić snašao se i zanimljivo iskoristio situaciju, a mogao bi ovo biti slučajan početak zanimljivog odnosa.

>> Na Facebooku traži stranca da mu vrati ruksak i laptop pronađen u tramvaju

Komentara 19

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:03 17.01.2016.

Nadao se da će ga umoćit kad ima tako lijepu profilnu :P

MM
maximilijanalexandar.max
12:32 17.01.2016.

Ide pristojno i fino da dođe do slatkice njene da mu bude fino...

KO
kop1
13:01 17.01.2016.

Lijepa profilna i željezna vrata otvara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije