Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDAN SLUČAJ

Prikaza u Bogoti? Nadzorne kamere snimile ženu koja nestaje

Ivica Križanac
Foto: Reuters
1/2
21.05.2013.
u 13:07

Snimka iz Bogote prikazuje ženu crne kose kako hoda ulicom i odjednom nestaje

Sigurnosne kamere u Bogoti, glavnom gradu Kolumbije, snimile su nešto što izgleda kao duh. Naime, na snimkama se vidi kako žena crne kose hoda ulicom i odjednom nestaje, pišu 24 sata.

Skeptici tvrde da je najvjerojatnije riječ o kratkom spoju koji je trajao dovoljno dugo da žena nestane iz kadra. Toj teoriji u prilog ide činjenica da se ni na jednoj snimci ne vidi vrijeme, koje je obično naznačeno na snimkama s nadzornih kamera.

No, i teorija o prikazi ima svoje poklonike. Među njima je zaštitar Camilo Prieto koji kaže da je ženu više puta vidio vlastitim očima te da je jednako tako nestajala.

>> Fra Smiljan: Ne javlja vam se baka s onog svijeta, to su zli duhovi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije