Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loša odluka

Prespavao u dvorištu Buckinghamske palače pa završio u zatvoru

Buckhingamska palača
Foto: Paul Grover/Press Association/PIXSELL
1/2
04.08.2018.
u 14:58

Steven Lawlor "krevet" si je napravio od plakata i ormarića za posuđe koje je ondje zatekao, čulo se na sudu u Westminsteru.

Beskućnik koji je upao u dvorište Buckinghamske palače u Londonu i ondje prespavao morat će u zatvor, piše BBC.

Steven Lawlor "krevet" si je napravio od plakata i ormarića za posuđe koje je ondje zatekao, čulo se na sudu u Westminsteru.

Zaštitari su ga 16. srpnja oko pet sati ujutro pronašli kako spava na jugoistočnom uglu rezidencije britanske kraljice.

Lawlor (44) dobio je 28 dana zatvora zbog neovlaštenog ulaska na privatni posjed i 21 dan za počinjenu materijalnu štetu od 210 funti.

Njegova odvjetnica Stephanie Dale rekla je kako je Lawlor samo želio malo odspavati i da mu je žao ako je nekoga uznemirio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije