Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodni gost

Probudila se ujutro pa se 'smrzla od straha' kad je vidjela tko je kraj nje spavao

Spavaća soba
Foto: Thinkstock
30.07.2018.
u 09:01

Jedna žena iz Londona ostala je u šoku kada je vidjela s kime je dijelila krevet

Kada Australci u svome domu pronađu opasnu zmiju, to za njih više niti nije vijest, no kada se to dogodi usred Londona, situacija je to koja se ne viđa često.

Upravo to dogodilo se jednoj ženi iz Kensingtona na zapadu Londona koja se zaprepastila se kada je vidjela tko leži kraj nje u krevetu kada se prošloga ponedjeljka ujutro probudila.

Ona je, naime, krevet dijelila s pitonom dužine od gotovo jednog metra.

Odmah je u panici skočila iz kreveta te pozvala službu za zaštitu životinja, a vjeruje se kako je kraljevski piton koji se sklupčao na njezinom krevetu nečiji kućni ljubimac.

No, dok su oni stigli na teren, životinja je već pobjegla.

– Jadnica se sigurno prestrašila na smrt kad se probudila i ugledala zmiju u svome krevetu – kazala je sakupljačica životinja Jill Sanders koja je izašla na teren.

Žena je iskočila iz kreveta i zatvorila vrata spavaće sobe kako zmija ne bi izašla, no kada su sakupljači životinja stigli, pitona nisu mogli pronaći. Napustili su stan i rekli ženi da ponovno zove ako ga uoči.

Tako je i bilo. Već navečer žena je ponovno pozvala službu za životinje, a oni su pitona pronašli u hodniku istoga stana.

Vjeruju kako je pobjegao vlasniku koji stanuje u blizini te su upozorili vlasnike takvih ljubimaca da bolje osiguraju svoje životinje jer ljeti zbog toplog vremena puno aktivniji.

Komentara 1

VL
vlada1
09:44 30.07.2018.

Heheeh moja žena svako jutro budi mog pitona al se ljenčine ne diže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije