Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDENE ČETIRI OSOBE

Nove informacije o smrti djevojke (22) kod Zadra: Pronađena je u kući 44-godišnjaka

Šibenik: Hitna medicinska pomoć dovozi pacijenta sa sumnjom na koronavirus u Opću bolnicu
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.08.2021.
u 19:15

Obdukcijom nisu na tijelu pronađeni tragovi fizičkog nasilja

Nakon što je noćas na području Murvice Donje pronađeno mrtvo tijelo nepoznate ženske osobe, policija u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom u Zadru provodi kriminalističko istraživanje.

Naime, noćas u 00.55 sati policija je zaprimila dojavu da je u kući 44-godišnjeg hrvatskog državljanina na području Murvice Donje, preminula ženska osoba u dobi od 22 godine. Odmah po saznanju, na mjesto događaja izišli su tim Hitne medicinske pomoći, policijski službenici, a potom i mrtvozornik, koji je konstatirao smrt.

Prema nalogu zamjenika ŽDO tijelo ženske osobe prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice u Šibeniku, gdje je danas provedena obdukcija kojom prilikom na tijelu nisu pronađeni tragovi fizičkog nasilja, dok je laboratorijskim pretragama tjelesnih tekućina pronađeno prisustvo opojnih sredstava i alkohola. Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, izuzet je biološki materijal za potrebe daljnjih vještačenja.

Očevidom, koji su proveli policijski službenici, na mjestu događaja pronađeni su tragovi i predmeti koji upućuju na konzumaciju droge.

U vezu s ovim nesretnim događajem dovode se tri muške i jedna ženska osoba, koje se nalaze u službenim prostorijama policije te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Malazan
Malazan
20:00 07.08.2021.

Svega ima u tom polusvijetu... put bez povratka

GE
generacija57
20:40 07.08.2021.

Droga me je vzela,tisuću puta već napisano.

TO
Tonto
19:43 07.08.2021.

Bilo bi lijepo da se kazne za drogu pomnože s 10 i tako uvedu u zakon. Jedan mladi život vrijedi više nego da diler na ulici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije