Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U formi

Premijer na odmoru trči 10 kilometara po brdovitom terenu

Premijer Milanović trči iznad Hvara
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/6
09.08.2014.
u 20:49

Premijer Zoran Milanović je večeras trčao 10 kilometara brdovitom dionicom iznad Hvara praćen svojim osguranjem

Premijer Zoran Milanović od utorka i proslave Oluje na kojoj je drugu godinu zaredom istrpio zvižduke odmara se na Hvaru.

Poznato je da premijer zdravo živi i redovito održava kondiciju te nije bilo sumnje da će tako biti i na ovom godišnjem odmoru. Fotografi su ga danas predvečer snimili kako trči uzbrdo na cesti iznad Hvara koja vodi prema mjestu Viri.

Kako je sam rekao, premijer je trčao dionicu od 10 kilometara. Naravno, i prilikom ovog treninga je imao pratnju svog osiguranja koje se vozilo u službenom terencu iza njega.

>> Milanovićevo omiljeno štivo je 'najodbačenija' knjiga na svijetu

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 102

Avatar poglavito
poglavito
21:04 09.08.2014.

ej Zoka đe' štafeta ispala

BU
Bulja
21:07 09.08.2014.

Mora se dovesti u formu da pronađe novu ljubavnicu pošto mu je Ivona Maričić (dosadašnja ljubavnica iz Rijeke) rodila dijete i ženska sada ima posla oko djeteta i nema vremena za ovog balvana.

CL
ClinOr
21:01 09.08.2014.

Jadan...istrpio zvižduke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije