Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrdoljak najavio

'Dolaze predstavnici Gazproma. Razgovarat će s Josipovićem i Milanovićem'

Ivan Vrdoljak
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
06.07.2014.
u 16:09

Ministar gospodarstva najavio je dolazak ruske delegacije u Tuheljskim Toplicama

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak danas je u Tuheljskim Toplicama najavio da će u srijedu Hrvatsku posjetiti ruska delegacija iz Gazproma s kojima će se razgovarati o energetici. Gazpromovi predstavnici sastat će se i s predsjednikom Ivom Josipovićem te premijerom Zoranom Milanovićem.

- Moguće je da ćemo razgovarati o Ini jer je ona strateška nacionalna kompanja, po meni treba biti energetski regionalni lider pa je u fokusu interesa mnogih svjetskih partnera. Meni je najvažnije da sačuvamo zaposlenike Ine i da energenti za građane Hrvatske budu jeftiniji, a tko će to ispuniti, dobro je došao i sasvim mi je svejedno s kim razgovaram samo da se dogovoreno i sprovede - kazao je ministar Vrdoljak.

Na upit novinara prva potpredsjednica Vlade i ministrica  vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić je o aferi Barbika odgovorila da da je dobar način kako bez riječi privući pozornost, no da to nije neka tema na koju treba trošiti riječi.

>>Započinje proizvodnja sa sjevernojadranskog polja Izabela

Komentara 17

BA
Bananaman
17:41 06.07.2014.

A sta ce sa Josipovicem pricati ???? O sviranju klavira ????? Biznis treba ostaviti ljudima koji su za to kvalificirani sto ni Milanivic ni Josipovic NISU !!!

DU
Deleted user
16:38 06.07.2014.

Vauuuu! ... dolaze vec neko vrijeme! ... "razgovarat ce sa Josipovicem i Jovanovicem" .... oboje veliki experti za naftu i plin!!??

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
08:29 07.07.2014.

Razgovori sa tako nesposobnim ljudima sigurno neće uroditi plodom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije