Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ususret blagdanu

Predsjednik Josipović i premijerka Kosor čestitali Uskrs

josipovic
Boris Šćitar/Pixsell
01.04.2010.
u 10:40

Neka nam Uskrs bude poticaj da činimo dobro drugima, piše u čestitki premijerke Kosor.

Predsjednik Ivo Josipović i predsjednica Vlade Jadranka Kosor uputili su građankama i građanima Hrvatske čestitku u povodu uskrsnih blagdana.

- Svim kršćanskim vjernicima u Hrvatskoj srdačno čestitam Uskrs, najveći kršćanski blagdan! Neka ovaj veliki blagdan svim vjernicima bude poticaj da se u duhu iskrene brige za bližnje i dalje zauzimaju za promicanje vrijednosti koje oplemenjuju naš društveni život i zajednička nastojanja, posebice za mir, dostojanstvo osobe, toleranciju, solidarnost i socijalnu pravdu. Sretan Uskrs! - piše u predsjednikovoj čestitki.

Predsjednica Vlade je također svim građanima koji slaveći iščekuju Kristovo uskrsnuće čestitala Uskrs. U svojoj je čestitki istaknula da je Uskrs vrijeme kada slavimo nadu u svijet ljubavi, zajedništva i razumijevanja među ljudima.

- Pred nama je Uskrs, najveći kršćanski blagdan, koji nas uči da se hrabrije i spremnije suočimo sa svakodnevicom. Obasjani uskrsnom svjetlošću, osnaženi ljubavlju koja je pobijedila na križu, ustrajat ćemo u borbi protiv svih zala današnjice. Neka nam Uskrs bude poticaj da činimo dobro drugima, iskreno se pridržavajući temeljnih kršćanskih vrednota koje oplemenjuju naš život, kaže se u čestitki premijerke Kosor.

Komentara 6

OB
-obrisani-
12:40 01.04.2010.

Zivio drug Ivo!!

WE
webber17
10:56 01.04.2010.

Šta nam ovaj agnostik ima čestitat Uskrs...... strašnoooooo

BS
bstrabi2
11:08 01.04.2010.

Jadranka Kosor? Kako možete ateisti čestitati Uskrs.Vi bi s njim 25.Svibnja trebali trćati Štafetu.Jer kako to pretumaćiti.Da ne radite za svoju stranku.Nego za crvene ljigavce.Dali ste zatvoriti Polačeca pred USKRS,a Šeačića pred Božić.Pa zar vam nisu ti blagdani svetinja.Sram vas bilo.Na Grobu prvog poginulog branitelja prićate jedno,a ustvari radite kontra.Zatvorili ste Norca bez pravi dokaza.Jer ga je i Hag proglasio da mema dokaza.Pogotovo ovi naši Generali u Hagu.Preko njih ste htjeli u E.U. Tamo nećete nikada doć jer ne vole ulizice....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije