Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera municija

Predsjednica umirovila zapovjednika HRZ-a, razriješen zapovjednik baze u Zemuniku

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
25.11.2019.
u 19:51

Razriješen je zapovjednik baze u Zemuniku brigadir Mario Pleša, a posljedica je to istrage nakon otkrića da su vojni piloti prošvercali i helikopterom prevezli muškarca, kojeg se sumnjiči za trgovinu streljivom

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović umirovila je zapovjednika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, brigadnog generala Matu Mikića i na njegovo mjesto imenovala dosadašnjeg mu zamjenika brigadnog generala Michaela Križanca, piše dnevnik.hr.

Razriješen je zapovjednik baze u Zemuniku brigadir Mario Pleša, a posljedica je to istrage nakon otkrića da su vojni piloti prošvercali i helikopterom prevezli muškarca, kojeg se sumnjiči za trgovinu streljivom.

Za sutra je sazvana izvanredna konferencija za novinare načelnika Glavnog stožera generala Mirka Šundova na kojoj će se govoriti o ovoj temi.

Komentara 49

IP
iphone8
21:06 25.11.2019.

Pojedinac necasim radnjama ne moze i nece bacit mrlju na casnu hrvatsku vojsku i desetak tisuca ljudi u sustavu MORH-a!

ŠN
šnicl
21:17 25.11.2019.

Zapovjednici su morali znati sto ih ceka ako budu uhvaceni. Za to su i adekvatno kaznjeni

BO
bolonjez
21:05 25.11.2019.

Odgovorni su morali odgovarati za nedopustiv propust u vojarni, ispravan potez Kolinde kao vrhovne zapovjednice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije