Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misa za Domovinu

Predsjednica se osjeća puno bolje nakon što je osjetila slabost

Kolinda Grabar-Kitarović, misa, katedrala
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/21
25.06.2017.
u 13:20

Glasnogovornik Ureda predsjednice Luka Đurić kazao je kako su kratkotrajnu slabost prouzročili bolovi u kralježnici i sparina u crkvi

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović osjetila je slabost u Zagrebačkoj katedrali te je, kako nam je potvrdio njezin glasnogovornik Luka Đurić, napustila sv. misu za domovinu, koju je predvodio zagrebački nadbiskup, kardinal Josip Bozanić.

Glasnogovornik Ureda predsjednice Luka Đurić kazao je kako su kratkotrajnu slabost prouzročili bolovi u kralježnici i sparina u crkvi Doznajemo da se predsjednica sada osjeća mnogo bolje.

Iz njezinog Ureda potvrđuju nam da će se svečani prijam na Pantovčaku održati kao što je planirano, s početkom u 18.30 sati. Predsjednica će u sklopu prijama održati i dulje obraćanje javnosti, u obliku poslanice o aktualnoj situaciji u zemlji. 

 

Ranije su državni vrh, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković i predsjednik Vlade Andrej Plenković položili vijence i zapalili  svijeće na Mirogoju, u povodu Dana državnosti koji se slavi u spomen na 25. lipnja 1991., kad je Hrvatski sabor donio povijesnu odluku o pokretanju postupka razdruživanja od ostalih republika tadašnje SFRJ.

– Koristim prigodu i hrvatskom narodu i svim hrvatskim državljankama i državljanima srdačno čestitam Dan hrvatske državnosti – rekla je predsjednica, dodavši kako želi da ga provedemo u pijetetu prema prošlosti, ali i s optimističnim pogledom u budućnosti te da se uhvatimo u koštac sa svim izazovima – od demografije i zapošljavanja do gospodarskog rasta, standarda života, reforme obrazovanja.

Komentara 125

DU
Deleted user
11:22 25.06.2017.

Nije to nista nema covjeka tih godina kojemu se ne zavrti u glavi tocno moze biti od kraljeznice i x drugih faktora uglavnom bezopasno.Za te boljke najbolje je plivanje i sunce. Mene bi vise zanimalo sto je kardinal Bozanic porucio.

AO
ante.oreskovic75
11:41 25.06.2017.

Mnogi komentatori dokazuju staru narodnu izreku:mnogo se pametne djece rodi ali i mnogo bu dala a. umire

ET
etrao
11:24 25.06.2017.

Sve najbolje predsjednici, vjerojatno je to od sparine! Ovima sto likuje, pazite da ono sto pozelite drugome se ne vrati vama kao bumerang, obicno to tako biva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije