Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBOKO PESIMISTIČNA ATMOSFERA

(Pre)živjeti u Hrvatskoj: Kako do stana, posla, plaće, do hrane...

19.05.2024.
u 20:00

Stopa rizika od siromaštva starijih od 65 godina je u porastu i iznosi 34,8 posto, dok je lani bila 32,4 posto

Komentara 33

DU
Deleted user
20:53 19.05.2024.

Još jedan negativistički objektivo totalno iskrivljen članak .Sto je klik bajt toliko važan ili tko stoji iza ovskvih budalaština? Da,u Hrvatskoj je daleko od ideslnog, ali apsolutno se vidi pomak na bolje u svemu:,plaćama,infrastrukturi, investicijama,pa čak i zahvaljujući OLAFU ,borbi protiv korupcije.Puno je povratnika iz Njemačke,Irske (i osobno sam). Generalno ,kvsliteta života u Hrvatskoj je bolja nego u Njemačkoj danss ,to tvrdim ako treba imenom i prezimonom,nek mi se VL javi slobodno! Drugo,RH je po EU statistici,omjer BDP po glavi stavnika u odnosu na potrošnju, od 27 EU zemlja,na 20. mjestu! Iza nas su Grčja,Mađarska,Slovačka,Estonija,Litva Bugari i Rumunji! Posla u RH ima koliko hočeš i ok placenog, stanovanje je problem ali je i u Njemačkoj jos veći! A mi u Hrvatskoj i tako uglavnom nasljeđujemo nekretnine, nitko baš NITKO tko želi raditi nije gladan ni žedan!

PU
Pulchrum
20:15 19.05.2024.

Čemu takvi pesimistički natpisi? Je li to marketing za napuštanje Hrvatske? U Sisku traže kuharicu za jedan restoran, plaća 1700 eur, pa ti sad vidi je li baš tako loše ovdje? Imaš more, imaš Sljeme, imaš Jarun i Bundek, svoj si na svome, obitelj i prijatelji su tu. Sve kreće od mene. Hoću li ja biti promjena koju želim vidjeti u svijetu?

Avatar tuđinskekratkenoge
tuđinskekratkenoge
21:12 19.05.2024.

Nadam se da će Hrvatice i Hrvati brzo shvatiti kako se može uštedjeti novac mjesečno. Na primjer ne kupovati više novine. Koje prvo i to je jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije