Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od obećanja

Povjerenstvo za sukob interesa HDZ ipak neće izabrati u roku

09.02.2018.
u 07:00

Za danas nije planirano nikakvo glasovanje u Saboru, a aktualnom sazivu mandat istječe u nedjelju. Ne postoji opcija da se mandat produlji.

Iako iz redova vladajuće većine već mjesecima ponavljaju da će se novi saziv Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa izabrati na vrijeme, to se ipak neće dogoditi jer za danas nije planirano nikakvo glasovanje u Saboru, a aktualnom sazivu mandat istječe u nedjelju 11. veljače.

Kako se moglo čuti iz HDZ-a, plan je da se danas sastane Odbor za izbor i imenovanja i pokuša utvrditi listu kandidata koju će predložiti Saboru na glasovanje, tom točkom bi se dnevni red nadopunio u srijedu ujutro, Sabor bi u četvrtak trebao o predloženim kandidatima provesti raspravu, a u petak i glasovati o njima.

To znači da tjedan dana, minimalno, ako ne bude novih odugovlačenja, Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa neće postojati.

1/4

Komentara 4

JA
jasenka
08:35 09.02.2018.

Izabrati sve clanove nove po stranackoj osnovi pa nek paze jedni druge i opravdaju svoje postenje biracima. Tako ce imati mogucnost da se dokazu i Most i Zivi zid i Nezavisni iSDP i HDZ i...........

Avatar El Indio
El Indio
08:47 09.02.2018.

koje sexy nogice.....

ZN
znam
09:09 09.02.2018.

To pokazuje da vladajuci opet ne rade svoj posao, odnosno da nastavljaju sa politikom ive sanadera. Kilavo jutro na VL: gdje su teme: ramljak, dalic (f), monsanto, karepovac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije