Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slikanje s trofejima

Potvrđena optužnica za plaćeni safari u Namibiji

husarić (1)
VL
26.02.2013.
u 20:02

Husarićev odvjetnik Rajko Mlinarić kazao je pak da u cijeloj priči nema kaznenog djela te da će dokazati da je troškove puta u Namibiju Husarić platio Crnekoviću na ruke.

Optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda jučer je iz drugog pokušaja potvrdilo USKOK-ovu optužnicu protiv Jadranka Husarića, bivšeg direktora Hrvatskih voda, te Zorana Crnekovića i Božidara Deduša.

Trojka je optužena za primanje i davanje mita u gospodarskom poslovanju i zloporabu položaja i ovlasti, a prema optužnici Crneković i Deduš terete se da su Husariću platili troškove puta i safarija u Namibiji, a zauzvrat su njihova poduzeća Vodoprivreda Lonja - Zelina i Proning dobila poslove s Hrvatskim vodama. Inače, optužno vijeće lani je u svibnju USKOK-u optužnicu vratilo na doradu, tražeći da se specificiraju troškovi puta u Namibiji, a nakon što je to učinjeno, sud je optužnicu u potpunosti potvrdio.

Husarićev odvjetnik Rajko Mlinarić kazao je pak da u cijeloj priči nema kaznenog djela te da će dokazati da je troškove puta u Namibiju Husarić platio Crnekoviću na ruke.

>>Optužnica u slučaju Husarić vraćena na ispravak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije